одбери пресметај резервирај потврди

BARMER BOYS TRANS-AEOLIAN TRANSMISSION 03.06.2018

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
4 13 MKD 500.00
Мапа на салата

Кино Фросина

Општи информации

Капацитет: 263 лица
Намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања