одбери пресметај резервирај потврди

АИДА – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ (31.05.2018)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
19 6 MKD 500.00
Мапа на салата

Македонска Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта