одбери пресметај резервирај потврди

PUCCINI & ROSSINI – ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ (23.05.2018)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 8 MKD 600.00
10 6 MKD 700.00
Мапа на салата

Македонска Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта