одбери пресметај резервирај потврди

ЖИЗЕЛ – АДОЛФ АДАМ (21.03.2018)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 8 MKD 400.00
10 8 MKD 500.00
Мапа на салата

Македонска Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта