одбери пресметај резервирај потврди

Финале МАЖИ (победник полуфинале 1 – победник полуфинале 2)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
12 2 MKD 50.00
13 17 MKD 50.00
Мапа на салата

Спортска Сала Јасмин

Општи информации

.