одбери пресметај резервирај потврди

Финале ЖЕНИ (победник натпревар 1 – победник натпревар 2)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 32 MKD 50.00
2 32 MKD 50.00
3 32 MKD 50.00
4 32 MKD 50.00
5 32 MKD 50.00
6 32 MKD 50.00
7 17 MKD 50.00
8 25 MKD 50.00
9 25 MKD 50.00
12 29 MKD 50.00
13 17 MKD 50.00
Мапа на салата

Спортска Сала Јасмин

Општи информации

.