одбери пресметај резервирај потврди

МЗТ Скопје Аеродром – Фени Индустри (четвртфинале 3)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
5 3 MKD 50.00
6 9 MKD 50.00
7 7 MKD 50.00
8 5 MKD 50.00
9 25 MKD 50.00
12 29 MKD 50.00
13 17 MKD 50.00
Мапа на салата

Спортска Сала Јасмин

Општи информации

.