одбери пресметај резервирај потврди

Блокотехна – АВ Охрид (четвртфинале 2)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
7 8 MKD 50.00
8 20 MKD 50.00
9 25 MKD 50.00
10 25 MKD 50.00
11 25 MKD 50.00
12 32 MKD 50.00
13 28 MKD 50.00
Мапа на салата

Спортска Сала Јасмин

Општи информации

.