одбери пресметај резервирај потврди

Златно Славејче 2017

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
14 1 MKD 200.00
15 13 MKD 200.00
16 11 MKD 200.00
Мапа на салата

Вип Арена Борис Трајковски

Општи информации

Салата Борис Трајковски е мултимедијален спортски центар именуван по трагично загинатиот претседател на Ррепублика Македонија, Борис Трајковски. Салата е повеќенаменска со кошаркарски, одбојкарски терен , ракометен терен итн. Центарот располага и со куглана, фитнес центар, конгресен центар, лизгалиште, базен, картинг, продавници за спортска опрема итн. Салата се наоѓа во општина Карпош, веднаш до Хотелот Александар Палас. Адреса Бул.8ми Септември бб, Скопје