+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkENTERFEST

мај

29

990 мкд

00:00

Вип Арена Борис ТрајковскиЕНТЕРФЕСТ

МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ ВО МАКЕДОНИЈА

enter fest - vip arena boris trajkovski 

Музиката е моќно средство за поврзување на луѓе. Таа ги премостува јазичните и културните поделби. Музичкиот екосистем генерира богати социјални, културни и економски придобивки.

Ни претставува огромна чест и задоволство да Ви го презентираме Ентер Фест.

Она што досега се случуваше далеку од центарот на Скопје и Македонија  сега ќе може да  се доживее во срцето на главниот град, петдневен музички спектакл за кој долго ќе се се раскажува. На фестивалот учество ќе земат над 50 изведувачи од земјата и странство. Во рамки на фестивалот ќе се организира и семеен ден со слободен влез со посебна програма, анимација и забава наменета за сите дечиња.