одбери пресметај резервирај потврди

Концерт ВИЗАНТИСКА СИЛУЕТА (BYZANTINE SILHOUETTE) - Исланд


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Куршумли ан

Општи информации

Куршумли ан — поранешен ан во Старата скопска чаршија од османлиско време, кој денес се користи за одржување на културни збиднувања.