одбери пресметај резервирај потврди

Концерт ТОМЕ ИЛИЕВ СЕКСТЕТ - Швајцарија --- преместен во МКЦ!


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Куршумли ан

Општи информации

Куршумли ан — поранешен ан во Старата скопска чаршија од османлиско време, кој денес се користи за одржување на културни збиднувања.