одбери пресметај резервирај потврди

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ – П.И. ЧАЈКОВСКИ 30.10.2018

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 1 MKD 500.00
10 2 MKD 600.00
Мапа на салата

Македонска Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта