одбери пресметај резервирај потврди

БОЕМИ – ЏАКОМО ПУЧИНИ 24.10.2018

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 6 MKD 400.00
10 8 MKD 500.00
Мапа на салата

Македонска Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта