+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkПРВА ГОДИШНА МАКЕДОНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА Е-ТРГОВИЈА

октомври

26

7184 мкд

09:00

Хотел МериотПРВА ГОДИШНА МАКЕДОНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА Е-ТРГОВИЈА

 

Првата годишна македонска конференција за е-Трговија има за цел да ги донесе на едно место клучните фигури во овој сектор за да се поврзат, состанат и да споделат знаења и искуства. Под насловот "е-Трговија: е-Иднината за е-Македонија!" конференцијата ќе опфати четири главни теми: РазвојПлаќањаИспорака и Маркетинг, организирани во 10 главни предавања и 3 интерактивни панел дискусии кои ќе ги одржат 20 македонски и меѓународни говорници.