+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkЏоле Грујовски - „Reflection“

ноември

08

300 мкд

21:30

Public RoomЏоле Грујовски - „Reflection“ | Kонцертна промоција на албум

Dzole Grujovski - reflection koncertna promocija public room 

Организатор на настанот: Друштво за менаџмент и услуги СТЕФКОВСКИ ДООЕЛ Скопје

Jazz Fortnight
Втор дел

По успешниот почеток продолжуваме со нов ексклузивен концерт.

Овој пат станува збор за промоција на деби албумот од џез артистот Djole Grujovski наречен „Reflections“.

Локацијата е веќе позната: Public Room Скопје.
Дата: 08 ноември 2018, со почеток од 21:30 часот.

*** Со секој билет ќе добиете и подарок бесплатен примерок CD од албумот „Reflections“ ***

Следете не и со наредните музички изданија.