+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkДУЊА СИМИЌ (ОПЕРА) И "ЖАБА"

јули

15

400 мкд

19:30

Црква Св. СофијаДУЊА СИМИЌ (ОПЕРА) И ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА "ЖАБИ"

Охридско Лето 2017

 

Опера во изведба на Дуња Симиќ, сопран (Босна и Херцеговина)

Снежана Поповиќ Вулета, пијано (Босна и Херцеговина)

Почеток 19:30 часот 

Локација: Црква Св. Софија, Охрид

 

Театарска претстава „Жаби“ од Дубравко Михановиќ

Режија: Елмир Јукиќ

Во продукција на Камерни Театар 55, Босна и Херцеговина

Почеток 21:00 часот

Локација: Предворје на црква Св. Софија

*Картата важи за двата настани