+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkДизни низ светот

февруари

23

500 мкд

20:00

Македонска филхармонијаСо Дизни низ светот

Организатор на настанот: Македонска Филхармонија

Диригент: Тимоти Редмонд (Велика Британија)

Програма:
Музика од најубавите и најпознатите филмови на компанијата „Дизни“, која ќе биде проследена со видео-анимации, меѓу кои и од: „Кралот лав“, „Мулан“, „Фроузен“, „Покахонтас“, „Малата сирена“, „Убавицата и ѕверот“...

Концертот е соодветен за деца над 6 години.