+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkРок Симфонија

март

07

600 мкд

19:00

Македонска филхармонијаДАНИ и МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

Организатор на настанот: ДНА Комуникации

По повод 20 години на македонската музичка сцена, ДАНИ Димитровска, со јубилеен концерт во срцето на овој ГРАД ЗА ЉУБОВ, во Македонската филхармонија. Заедно со филхармонискиот оркестар и под диригентската палка на Бисера Чадловска, ве поканува на единствено музичко доживување.

Бидете и вие дел, и доживејте ги нејзините хитови на еден сосема поинаков начин.