info@karti.com.mkДАМАТА СО КАМЕЛИИ“ – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ

октомври

16

300-500 мкд

20:00

MOБДАМАТА СО КАМЕЛИИ

damata so kamelii


Балет во два чина
Либрето: Јана Темиз