info@karti.com.mkDaft Punk Tribute

април

24

400 мкд

21:00

Станица 26Daft Punk Tribute

Daft Punk Tribute

 

Daft Punk Tribute се автентичен лајв дџ сет со осветлени кациги и се што се очекува од висок профил на трибјут шоу. Во отсуство на винстинските Дафт Панк, овој официјален трибјут сет е вистинско шоу кое распродава во последните 7 години. 

 

Ве очекуваме на 24ти Април во Станица 26 со почеток од 21:00 часот