info@karti.com.mk

Д фестивал 2022 - еднодневен билет - петок

јули

01

500 мкд

09:00

Паркинг Гранит, Дојран

Еднодневен билет - петок 01.07.2022

Настапуваат:

Kruder & Dorfmaister, Julian Marley, Kosheen, Rundek i Ekipa, Zad Agolot, Tamikrest, Naked, Lufthansa, Perija, Gipsy Groove и многу други

 

Еднодневните билети имаат пристап до целата фестивалска програма, освен во зоната за преноќување и имаат важност од 9 часот до 05 часот наредното утро