+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkД Фестивал

јули

06

600 мкд

12:00

Паркинг Гранит, ДојранД Фестивал 2018 

d festival 2018 dojran 

Три дена резервирани за фестивалската слобода, илјадници пријатели, +100 изведувачи и гости, 4 бини, камп и еден куп случувања во најпозитивната атмосфера 👉 на единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија!