+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkТри дена резервирани за фестивалската слобода, илјадници пријатели, +100 изведувачи и гости, 4 бини, камп и еден куп случувања во најпозитивната атмосфера 👉 на единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија!