+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkБракот е брак

септември

20

300 мкд

20:00

Театар КомедијаБракот е Брак

brakot e brak - teatar komedija

„Бракот е брак“ во режија на Теа Беговска, а работена според “Просидба” од Чехов. Бракот е брак опфаќа цел еден процес на правење претстава, проблематики на режисерот, актерите, театарот и како тоа изгледа една изведба на претстава во која работите тргнуваат наопаку.… Во претставата играат Роберт Ристов како режисерот, Столе Мицов во улога на актерот /Иван Васиљевич Ломов, актерката /Наталија Степанова - Ева Скендеровска, во улогата на директор, Ердоан Максут, „суфлерката” е Миа Кантарџиева, а улогата а музичарот ја има Енес Беговски, кој е и автор на музиката во претставата. 

 Организатор на настанот: Театар Комедија

brakot e brak - teatar komedija