+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkBOLZER / SHOCK TROOPERS / САДО ЗОРА!

јуни

09

400 мкд

20:00

МКЦBOLZER / SHOCK TROOPERS / САДО ЗОРА!

BOLZER / SHOCK TROOPERS / САДО ЗОРА! 

Terrorvoid Promotions во соработка со Здраво Млади, ви ги претставуваат BOLZER! Еден од најуникатните бендови моментално на светската метал сцена. За комплетен холокауст на вашите сетила ке се погрижат Садо Зора и Shock Troopers!
Морбиден дум метал и вртлог појавен од темни облаци. 

Not for the faint of heart!!