info@karti.com.mk

Black & White New Year’s Masquerade Party

декември

31

2500 мкд

21:30

Хотел Мериот

Новогодишна Black & White забава

во големата сала на Скопје Мериот Хотел

new year 


Се ближи Нова година. Ќе сакате да се забавувате со стил. На некое незаборавно место. Различно и уникатно. Прославете го дочекот на Новата 2019 година со Скопје Мериот исполнета со музика и убава храна, како и танцување до утринските часови. Релаксирајте се знаејќи дека некој се погрижил за сите детали, од декорирана сала до вкусно јадење, и забава до полноќ.


Уникатно танц шоу, светски хитови и спектакуларна забава со Filip Jordanovski Live Band.

31 декември 2018, 21:30 часот
Цена на билет: 2500 денари од лице | Јадење и неограничени, одбрани пијалаци
Новогодишно мени со македонски и меѓународни специјалитети


Доколку Ви се потребни дополнителни информации, обратете се на + 389 2510 2510, +389 70 290 977, 071 242 398

 

Организатор на настанот: Хотел Мериот