+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkBetter Lost Than Stupid, Nicole Mоudaber и Dennis Cruz

јуни

30

700 мкд

20:00

Хотел Средно ВодноBetter Lost Than Stupid, Nicole Mоudaber и Dennis Cruz

Win Music Freedom со огромно задоволство ви го најавува првиот голем летен настан за оваа година. На 30 јуни на Средно Водно – местото каде ги доживеавме Solomun и Pan-Pot ни доаѓаат:

Better Lost Than Stupid
Nicole Moudaber
Dennis Cruz

local support:
DJ Nikifor