info@karti.com.mkБЕСМРТНОСТ

јануари

31

300 мкд

20:00

Македонска филхармонијаБесмртност

besmrtnost - makedonska filharmonija 

Организатор: Македонска Филхармонија

Диригент: Сашо Татарчевски 

Солист: Нина Костова - Јаневска - пијано

Хор „Драган Шуплевски“ при ФМУ - Скопје

Програма:

Л. В. Бетовен: Увертира за именден оп.115

Л. В. Бетовен: Хорска фантазија за пијано, хор и оркестар, оп. 80

Л. В. Бетовен: Симфонија бр. 2