+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkБАЛЕТСКИ ТРИПТИХ НА ИЦИК ГАЛИЛИ – ПРЕМИЕРА

октомври

18

300 мкд

20:00

МОББАЛЕТСКИ ТРИПТИХ НА ИЦИК ГАЛИЛИ – ПРЕМИЕРА

 

Кореограф: Ицик Галили (Израел)
Асистент кореограф: Елизабет Гибиат (Холандија)
Сценограф: Јанко Ван Берневелд (Холандија)
Костимограф: Наташа Лансен (Холандија)
– Агонија на срцето (Ицик Галили)
– Софа (Ицик Галили)
– Лудница (Песна над песните – Сташа Зуровац)