+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkAрмониа Атенеа

јули

28

700 мкд

20:30

Црква Св. СофијаAрмониа Атенеа Охридско Лето 2017

Aрмониа Атенеа, барокен оркестар, Грција

Диригент: Џорџ Петроу, Грција

Солисти: Реј Ченез, контратенор, САД  Mаргарити Мурсини, сопран, Грција, Игор Дурловски, контратенор, Македонија