info@karti.com.mk

Arctic Monkeys

август

12

9900 мкд

17:00

Бургас

Arctic Monkeys

ARCTIC MONKEYS БУРГАС 12 08.22 (ВЛЕЗНИЦА+ПРЕВОЗ) 

ТРГНУВАЊЕ од Скопје на 12.08.2022 во 01.00 часот (на Паркингот пред хотел ВИП

карши Ист гејт мол)….

Возење преку граничниот премин Деве Баир  со повремени паузи.

ПРИСТИГНУВАЊЕТО во Бургас се очекува да биде околу пладне 12 часот по што ќе имате слободно време за разглед на градот а потоа влез на концертот кој кога сака откако ќе се отворат вратите. Автобусот ќе биде паркиран во непосредна близина од местото кадд ќе се одржува концертот. По завршување на концертот се собираме пред бусот и тргнуваме назад за Скопје. Се очекува да стигнеме за 10 часа со попатни застанувања. 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 9.900 денари од кои превоз од 5.800 денари и влезница од 4.100 денари. 

ИНФО НА: 070 336 338