info@karti.com.mk

2 Бона

јуни

16

400 мкд

00:00

Central Park летен клуб

2BONA @ CENTRAL PARK SUMMER CLUB

 

#смееливака?
#VRR
#TOUR

Скопското дуо 2BONA ги запали сите поголеми ноќни клубови во изминатиов период низ државата, на 16-ти Јуни за прв пат 2Bona како дуо, ќе го запалат Скопје со клубски концерт во добропознатиот Central Park summer club. Следејки ги модерните трендови на музиката и популарност на новите балкански ѕвезди, Central Park Summer Club со задоволство Ви најавува едни од најголемите на нај популарните Македонски млади хитмејкери 2Bona!!!

За да ја потврдиме 100% забавата, како специјални гости на настанот Ви ја најавуваме целата екипа на Urban Records!!!

Ве советуваме навремено да ги обезбедите вашите влезни билети